LeoVegas marknadsför sig själva som ”Sveriges Mobilcasino” och det med all rätta. Deras utbud som går att nå via mobilen är på över 400 spel och nu har de även släppt fler samt uppdaterat några andra spel.

Nytt är även att det går att använda Swish för insättningar direkt från bankkontot. Uttag får däremot inte med Swish men då funkar Trustly eller vanliga kreditkort utan avgift.

Nya och spännande videoslots

En rad nya spel har lanserats inom videoslots. Ett är videosloten Snake Sharmer som har ett arabiskt tema med fokus på ormen (Wild) och dess ormtjusare (Scatter). Ett annat är Big Foot där spelaren ger sig ut för att ta foton av Big Foot. Hur det går med fotandet? Spela själv så får du se…

Två andra spel som uppgraderat utbudet av videoslotspel är Ramesses Riches och Irish Eyes. I Ramesses Riches är målet att ta hem de Egyptisksa skatterna med hjälp av mäktige Ramses (Wild) samt Ankh-symbolen (scatter) som startar freespin med en multiplikator på tre.

I Irish Eyes är dvärgens gryta i fokus eftersom den är full av skatter. Spelaren blir underhållen av wild, scatter, freespin samt ett Pick-Me spel.

Och inte minst…

En ansiktslyftning har skett på Tomb Raider, Thundestruck och Mermaids Million för att öka spelupplevelsen. Dessutom har videosloten Mega Moolah inte varit med i det mobila utbudet på ett tag och har saknats av många spelare. Men nu är spelet med den stora progressiva jackpotten tillbaka!

Stort utbud av videopoker

Utbudet av videopokerspel är mycket stort även för mobila spelare. Här finns nu bland annat Aces and Faces som ger extra stor utdelning vid fyrtal på ess och klädda kort samt Aces and Eights för de som hellre siktar på fyrtal i Ess och åttor.

Andra videopokerspel är Bonus Deuces Wild med tvåor som wildkort och extra utdelning om handen består av fyra tvåor och ett ess samt Double Double Bonus där fyrtalen ger extra utdelning beroende på den exakta kombinationen av kort som spelaren får.