Hur mycket bingobonus vill du ha idag? Du kan enkelt välja och vraka bland de bonusar som vi har listade här på sidan. De är tre storfavoriter när det kommer till bingo bonus som kan hjälpa dig att nå framgång i dina bingospel. Samtliga bingosidor som finns listade erbjuder inte bara en utan flera olika typer av bonusar. Se efter och välj din favorit! Kan du inte bestämma dig är det fritt fram att välja samtliga!

Välj din bingo bonus till online bingo!

Nordicbet Bingo uppdaterade nyligen sin bingosajt och erbjuder ett roligare bingoutbud än tidigare. Det är för att online bingo har blivit väldigt stort. De har även passat på att uppdatera sin välkomstbonus till nya bingospelare och delar ut bingobonus utan insättning på sitt online bingo. Din aktuella bingobonus på ett online bingo utan insättning får du genom att registrera dig. När det är klart behöver du bara satsa 50 kronor och får sedan 200 kronor extra att spela för. Det finns alltså väldigt bra bingo bonusar till online bingo.

Guldbingo –Hämta gratis bingobonus värd 100 kronor!

Guldbingo är den skandinaviska och ärliga bingosajten med svenska grundare som delar ut en gratis bingobonus till att nya spelare. Du får även en bingobonus vid insättning – när du satsar dina första egna pengar på bingospel eller på något av Guldbingos övriga spel. Gratisbonusen ger dig 100 kronor att spela för direkt när du registrerar dig. Det är en riktigt bra och generös bonus som alla bingospelare borde nyttja. Det ökar ju vinstchanserna!

Nya Guldbingo-spelare får en 100-procentig insättningsbonus när de gör första insättningen. Insättningsbonusen är värd upp till 2000 svenska kronor!

Fördelen med bingobonus utan insättning

Den främsta fördelen med bingobonus utan insättning är det självklara faktumet att du slipper sätta in några egna pengar på ditt spelkonto – din bingo bonus har redan fixat en bonus att spela för åt dig! Då kan du obekymrat och riskfritt spela bingo. Förhoppningsvis lyckas du vinna någonting också och har då vunnit pengar utan att egentligen satsa några “riktiga pengar” – du satsar i vilket fall inte dina egna!

Enklare att spela bingo vid insättning

Fördelen med att faktiskt registrera betaluppgifter på den bingosajt där du spelar är så klart det faktum att du själv kan styra över hur mycket du vill spela, vilka spel du vill spela och hur många kronor du vill satsa. En gratis bingobonus kan ofta vara knuten till ett särskilt bingospel och ibland har bonusar även omsättningskrav. När du spelar bingo vid insättning från ditt egna konto så innebär det att du får ta emot alla vinster, precis som de är. Om inget annat anges så kan du alltså alltid plocka ut dina vinster i kontanter. Spelar du med en gratis bingobonus är risken stor att din bonus måste omsättas ett visst antal gånger innan du kan plocka ut den.

Tänk på detta vid online bingo

Undersök alltid vilka villkor och regler som gäller för de bonusar som du letar efter. Där ska all information om omsättningskrav och tidsbegränsningar anges. Om du skulle vara fundersam över någonting kan du alltid ställa dina frågor till kundtjänsten på den bingosajt som du spelar på. På NordicBet och Guldbingo finns det alltid kundtjänst tillgänglig på svenska via mejl. Sedan finns det hjälp att få även via telefon och i vissa fall via chatt!